Svensk sommar

Hej hopp! Hur har din dag varit? Själv har jag haft det bra för det mesta, men jag tror att jag har råkat få i mig för lite vatten under dagen ("Men Alice, det är JÄTTEVIKTIGT att dricka mycket för annars bla bla bla..." Yeah, no shit Sherlock), vilket är något jag just nu försöker åtgärda med lite svalkande citronvatten.
 
Sen borde jag kanske ha suttit fastklistrad framför datorn idag, då jag har en affisch som måste bli klar "så snart som möjligt", men eftersom jag missade flera soliga dagar medan jag höll på med häftet åt SRC lekte jag rebell idag och gick ut på en liten promenad istället. Sen bakade jag proteinbollar på bland annat svarta bönor och dadlar. Och så kladdade jag lite med några färgpennor på ett papper. Men jag har i alla fall funderat på vad jag ska göra med affischen, vilket faktiskt är en ganska stor del av arbetet, såatte... Jag har inte varit en 100 % latmask i alla fall. ^^
 
Katthår på svarta leggings, mystiska vita fläckar på skorna och självlysande ben = jag i ett nötskal? Snygg väska har jag i alla fall.
 
Vi har fem träd på innergården som aldrig har riktigt gröna löv, när solen lyser igenom dem ser det ut som höstlöv, men när jag tittar på träden från köksfönstret är de mörklila. Skumt. Någon som vet vad et är för träd?
Time For Tea | | |
#1 - - Bunny:

Trädet ser ut som blodbok? :D

Svar: *googlar* Hmm, ja det är det nog. Tack! ^^
Mirano