Jag är så arg

Jag är så arg på världen just nu. Jag är så arg för att det hela tiden är krig och för att de som förlorar mest på det hela är civilpersoner som bara råkar befinna sig i vägen vid fel tidpunkt. För att både djur och natur behandlas så illa av människan och för att när någon försöker göra något åt detta blir denne utskrattad och mobbad av media, vänner, familj och "anonyma" personer som gömmer sig bakom en datorskärm. För att jag som kvinna inte vågar gå ut på kvällarna. För att våldtäktsmännen får mildare straff bara för att de kan simma lite fortare än många andra medan offret kommer ha psykologiska ärr för resten av livet. För att minst 50 personer blev mördade och 53 andra blev allvarligt skadade bara för att någon fick för sig att gå in på en gayclub och skjuta hej vilt med ett vapen som denne har köpt lagligt. För att media väljer att fokusera på att han som höll i sitt lagliga vapen råkade vara muslim istället för det faktum att detta var ett hatbrott mot världens alla HBTQ-personer (inklusive mig själv). För att världen är så väldigt rutten.
 
Jag är så fruktansvärt trött just nu. Vi är mitt inne i 2016 och världen ser ut på det här viset. Fylld med hat och intollerans. Det är inte svårt att vara snäll mot någon annan. Faktum är att det är både mycket lättare och roligare än att bete sig som ett jävla arlse.
 
Kärlek före någonting annat i fortsättningen, okej? Okej. En snabbt redigerad bild från förra året. Originalbild här.
 

Ja, jag svor. Jag tror faktiskt att det är första gången i den här bloggen. Deal with it, och sprid kärlek före något annat.
Time For Tea | | |
#1 - - susanne:

Jag håller med dig att världen fokuserar på fel saker. Det är helt obegripligt att man kan skjuta ihjäl folk pga deras tillhörighet eller läggning. Det är med sorg man tänker på de som utsattes för skjutningarna i Orlando.

Svar: :(
Mirano

#2 - - Bunny:

Usch jag orkar liksom inte mer :(

Svar: Ska vi flytta till en annan galax i väntan på att den här planeten bättrar sig?
Mirano