Black Diamonds

Båda lacken heter Black Diamond = de var menade för varandra.
 
För ett par veckor sedan köpte jag med mig ett par nagellack från H&Ms lilla reahylla som fanns på deras kosmetikaavdelning. Jag hade aldrig tidigare provat på China Glaze, men nu när en flaska kostade 30 kr tänkte jag att det bara var att passa på, sen kom glitterlacket med för att "Wooh, glitter!" 
 
Och holy fudge, nagellacket satt ju kvar hur länge som helst?! Jag skippade base coat-lacket för jag ville se just hur bra CG verkligen var, och det höll ju i flera dagar! Kommer absolut köpa fler lack av det märket, för uppenbarligen är det ju värt ordinarie pris (som jag tror ligger runt 70 kr). Det glittriga lacket kommer från Loréal och torkade hur fort som helst, sen var jag ju som sagt automatiskt kalassnygg i flera dagar framöver! ^^

Psst! Vill bara be om ursäkt för att det blev så tyst här ett par dagar. I torsdags hade jag inte tid och under gårdagen mådde jag ganska dåligt. Idag mår jag bättre så det finns ingen anledning att orora sig för min skull. Jag hoppas att du har en trevlig lördag så hörs vi kanske i morgon igen!
Time For Tea | | |
#1 - - Bunny:

Har använt china glaze i över ett år nu, kommer aldrig byta! Inte av fri vilja i alla fall haha!

#2 - - Lorissa Lovebomb:

det ser jättesnyggt ut, bra lack alltså :D :D

#3 - - susanne:

Skönt att du mår bättre. Snyggt nagellack och kul att kvaliteten känns bra. Tack för tipset. Kram <3