Biobesök och döskallar

Hello! Hur har du haft det idag? Själv spenderade jag hela förmiddagen med att göra några småjusteringar i häftet och jag var så inne i mitt arbete att jag glömde bort att äta lunch. Hashtag jag är väldigt hungrig just nu. Tänkte gå och ordna ett litet mellanmål om en stund så att jag orkar sitta i en biosalong ikväll. Det är faktiskt tredje helgen i rad som David och jag går på bio nu, första helgen såg vi Captain America: Civil War, förra helgen blev det Warcraft: The Beginning och ikväll kommer vi äntligen att se Alice Through the Looking Glass! Jag längtar, ååh vad jag längtar! ♥
 
Går man på bio bör man ju helst vara påklädd, och dessa plagg tänkte jag ha på mig ikväll. Möjligtvis byter jag till strumpbyxor istället för leggings, vi får se hur varmt det är när vi går hemifrån:
Linnet är gammalt och köptes en gång på H&M, koftan, som egentligen är en omlottklänning (men det är en hemlis, ssch!), hittade jag på Lindex och smyckena har jag gjort själv.
Time For Tea, Wonderland Wardrobe | | |
#1 - - Bunny:

Åååh vill också se Alice :D

Svar: Haha, igen? Jag förstår dig, den var ju jättebra!! :D
Mirano

#2 - - susanne:

Fin du är. Hoppas filmen var bra. Kram <3

Svar: Den var jättebra! :) <3
Mirano

#3 - - Lorissa Lovebomb:

Du ser urtjusig ut :D Verkligen!

Svar: Ååh, tack ska du ha! <3
Mirano

#4 - - Bunny:

Svar: Haha ja igen <3 Det var någonting med den som liksom byggde ett bo i min mage... Kanske inte alls gillar den nästa gång jag ser den men åh, hoppas det blir snart!