Road trip and late blogging

 
Goth evening! I skrivande stund sitter jag och smyglyssnar lite på livemusiken som kommer från Peace & Love medan jag mumsar på en bit choklad. Under dagen har jag hunnit med ett träningspass som knappt kan få kallas för det, då det inte varade i mer än en halvtimme och jag körde inte heller på så hårt som jag hade kunnat, men jag tänker att det är bättre än ingenting. Sen har jag även fixat en present åt min äldsta syster som fyller år i morgon och jag är så avundsjuk på det hon kommer få att jag funderar på att köpa något liknande åt mig själv! ^^
 
 
Och om du är nyfiken (klart du är) så blev det inga fynd alls för vår del igår, faktum är att vi knappt hittade några second hand-butiker som hade öppet. Det var såklart en besvikelse, men jag tycker nog att lilla mamma och jag hade det trevligt i alla fall. Och så hade vi fantastisk tur med vädret också, vilket ni kan se på alla bilder i det här inlägget. 
 
Estetisk instrumentbräde-detalj.

De här bilderna är för övrigt de första på ganska länge som jag inte har redigerat alls, mer än att förminska dem så att de passar i mina inlägg. Annars brukar jag oftast beskära mina bilder, samt justera saker som skärpa, ljus och färgton/värme.
Fotografier, Time For Tea | | |
#1 - - milina.blogg.se:

Haha känner igen det där när man köper en present till någon och nästan vill behålla den själv!