Friyay

Hello. Det är friyay idag, vilket är helt sjuk egentligen för det var ju faktiskt tisdag igår? Hursom, det är inte mycket spännande som har hänt idag, vilket faktiskt har varit ganska skönt. Jag har tränat, punkt slut, mer eller mindre. På vägen till och från gymmet idag passade jag på att gå lite omvägar för att kunna stanna till vid så många Pokestop som möjligt, på ett halvfyllt tjejgym tränade jag både ben och rumpa i över en timme och jag dog lite lätt på vägen hem igen på grund av hungrig samt trött i tränade muskler. Träningsvärk from hell i morgon? Förmodligen.
 
That one time when I provade färgglada träningskläder på H&M, hade glittrande nymånar i öronen och en slarvig fläta i håret.

PS: Sorry för allt svammel, jag har för tillfället mycket koffein i kroppen.
| 3 tassavtryck |

Aim'n

Post work out-cravings. Jag är mest sugen på tights nummer tre. Är också ganska osäker på om sport-topparna/bh:arna skulle passa någon som har lite större boobs än genomsnittet. Någon av mina kära läsare som har koll på hur läget ser ut där?
 
Alla plaggen kommer för övrigt från Aim'n, om det inte redan var uppenbart.
| 3 tassavtryck |

Bells of Notre Dame

Hej på er! Hur har ni haft det idag? Själv sitter jag här och funderar på vart jag har lagt blogglusten, då jag verkar ha tappat bort den igen. Jag tror att skyller på värmen tills jag kommer på någon annan passande ursäkt, hehe.. Ge mig lite bloggpepp är ni snälla! Vilka inlägg tycker ni mest om i min blogg? Önskas det en helt ny kategori kanske? Jag tar emot alla förslag, knasiga som seriösa så bombardera mig med tassavtryck, snälla rara! ♥
 
Medan vi alla funderar över den här blogens framtid tycker jag att vi kan lyssna på lite disney-metal: ^^
(No but seriously, jag får gåshud.)
| 3 tassavtryck |