födelsedagsfika och trasiga ramar

God afton! Hur har din lördag varit? Gjort något spännande? Själv har jag och David hunnit med både en födelsedagsfika och ett snabbt besök på IKEA! Det vi köpte var tre ramar och en filt, men när vi kom hem insåg vi att en av ramarna var för liten, och de två andra var trasiga i ett varsitt hörn. Så kan det gå ibland.
 
Jag tänkte tassa vidare till köket nu för att laga lite mat, men ni får har en jättetrevlig kväll så hörs vi kanske i morgon igen! ^^
 
En spegelselfie i badrummet innan vi for iväg för att fira en av mina systersöner var absolut nödvändigt.
| 2 tassavtryck |

"Tick-Tock" goes the clock

Good arternoon! Hur har du haft det idag? Själv är jag fortfarande förkyld, men jag är helt klart på bättringsvägen, och jag kan nästan säga att jag börjar känna mig helt frisk. Nästan. Vilket är jobbigare än att vara ordentligt sjuk, för du vet ju att du bör ta det lugnt för att det inte ska bli värre igen, men samtidigt har energin återvänt så du vill springa ungefär femton var runt huset. Jag har dock inte sprungit runt några byggnader idag, istället har jag tvingat mig själv att sitta still, för jag vill ju självklart på frisk på riktigt snart. För att sysselsätta mig själv har jag suttit som klistrad framför Youtube och plockat fram mina målarböcker igen! För varför inte liksom? ^^
 
Den här underbara boken är ju som gjord för mig! ♥ 
| 4 tassavtryck |

Na-kd

Kolla på alla fina kläder från Na-kd som aldrig kommer att hitta hem till min garderob! ♥ Min favorit är nummer fem, vilken är din? 

Och på tal om ingenting så kom den ökända förkylningen tillbaka under natten, jag lever mer eller mindre på te idag på grund av detta (Yup, enda anledningen, lovar! hehe...), och kattmys såklart! Alltid finns det lite (en hel del faktiskt) kattmys i min vardag, som ni säkert kan föreställa er. :)
 
Jag planerar för övrigt att vara frisk tills i morgon, wish me luck!
| 2 tassavtryck |