Om NSFW-bakverk, datorspel och glitter (m.m)

Okej, jag ska vara helt ärlig nu... I ett par veckor har jag planerat att posta ett recept på veganska mazariner, för de är så goda att det borde vara straffbart att inte dela med sig. Det som har hindrat mig är hur mazarinerna vi bakade blev att se ut, då vi blandade i lite för mycket vatten när vi gjorde glasyren och, well, på bilderna jag tog såg det inte alls ut som glasyr utan något heeelt annat. Host host. Så vi lär helt enkelt baka nya mazariner (stackars oss!) och förhoppningsvis ser det inte alls lika NSFW ut denna gång.
 
Låter det som om jag är fånig nu? För det är jag inte. Snygga matbilder är verkligen superviktiga om en vill inspirera andra till att prova på det tillhörande receptet! Kan ni vänta ett litet tag till tror ni? :)
 
 
Annars då? Jag fortsätter nörda loss med Overwatch (lägg till mig om du vill spela ihop någon dag: BadWolf#2617), jag har ännu inte riktigt förstått än hur kul det kan vara med ett fps-spel? På torsdagskvällen satt jag på en obekväm kyrkbänk för att lyssna på en julkonsert som pappas kör höll i tillsammans med ingen mindre än Janne Schaffer. Och igår köpte jag ett stycke juldekoration (fem meter glitter) innan vi traskade iväg till biografen för att se Rouge One, som för övrigt kan ha varit en av de sämsta filmer jag har sett. Hur har du haft det under veckan som varit?
Time For Tea | | |
#1 - - susanne:

Vad ska du ha glittret till? Jag håller med dig att mat/kakbilder ska vara inspirerande för andra. Men man kan vända på det och tänka att det är ok och gott oavsett hur det ser ut. Kram <3

Svar: Starta ett kärnvapenkrig. Eller ha i håret. :)Jo, men tänk dig en kokbok med fula matbilder - skulle du verkligen laga mat enligt deras recept? Skulle du ens köpa boken? Snygga matbilder är så mycket viktigare än vad man kan tro.
Mirano