Gott nytt år!

Nej men på riktigt nu, det är väl roligare att avsluta det här året med någonting positivt, så här får ni en lista på bra saker från 2016, i bildbombsformat och utan någon ordentlig ordning:
 
Alla dessa superbra böcker jag har läst medan jag har myst ner mig bland filtar och katter! Tyvärr tappade jag bort lässuget under hösten, men det dyker säker upp snart igen.
 
Vackert väder och härliga promenader!
 
Roadtrip med mamma!
 
Avesta Art.
 
Bröllop och såpbubblor!
 
Dessa två fluffnötter.
 
Overwatch som gör att jag kan "umgås" med Isabell och i alla fall två av mina systersöner lite oftare.
 
 
Julafton! Efter all stress och ångest i förberedelse slutade det faktiskt med en helt underbar dag som gjorde att jag faktiskt hade svårt att sluta le emellanåt!
 
Och till sist: Flooffy kittens! ♥
 

Gott nytt år på er! ♥

 
| 3 tassavtryck |

2016 - året ingen vettig människa kommer sakna

Det är ju som bekant nyårsafton i morgon, och som bloggare förväntas en ju att göra en summering av året som vi nu lämnar bakom oss. Problemet är att jag inte vill göra det i år. Visst har det hänt en del fina saker, som den gången när Davids kusin gifte sig, eller hur vi fyllde vår sommar med sköna långpromenader, men allt jag riktigt kommer ihåg från 2016 är det dåliga. Farmor dog, vi fick veta att Diesel är sjuk, tio tusen kändisar (viktiga sådana också, som utmanade vårt samhälles normer på olika vis) gick bort, USA valde en rasistisk apelsin till att bli deras president och sen hade vi massmordet/hatbrottet mot HBTQ+människor i Orlando. Bland annat. Det finns så mycket mer på den listan och jag orkar fan inte tänka på det just nu.
 
En av många tavlor farmor målade på ålderns höst. I miss her. ♥
 
Snart är vi inne i ett nytt år, och även om nyår egentligen bara är någonting symboliskt och inte en nystart för världen så tänker jag i alla fall låtsas att det är början på något nytt. Och sen får vi helt enkelt se till att 2017 blir ett bättre år.

Oj, det var inte alls meningen att det här inlägget skulle bli så här deppigt, men jag tror jag behövde skriva av mig lite. Jag kan ju försöka fokusera på någonting positivt i alla fall..
 
 ♥  Som att jag har börjat smyga mig in i politiken, till exempel. En medlemsavgift har betalats och jag tänkte att jag skulle försöka bli lite mer aktiv i debatter och event av olika slag. Det här är någonting helt nytt för mig så vi får se vad som händer! ^^
 ♠  Sen fick jag ju också se en helt underbar konstutställning i Avesta. Återbesök nästa år? Yes please!
 ♦  David. Ghost. Diesel. Mamma. Hela familjen i princip.
 ♣  Jag vågade äntligen fixa gymkort!
 
Sådärja, nu blev det ju lite roligare att avsluta detta inlägg, tjingeling så hörs vi snart igen! Kan inte du lämna ett tassavtryck och berätta om någonting kul som har hänt dig under det här året?
 
Från Avesta Art på Verket i...just precis, Avesta.
| 2 tassavtryck |

God jul!

God jul på er! Jag hoppas att ni har haft en helt magisk dag och att ni har spenderat all er tid med personer och djur ni tycker om! ♥
| 2 tassavtryck |