Avesta Art

Utställningen höll till på Verket i Avesta, en magisk byggnad som en gång i tiden var en fabrik.
 
Konst av Magnus Alexandersson och klotter på fönstren.
 
Glaskonst när den är som bäst. Tror det var Kjell Engman som låg bakom dessa lustiga figurer.
 
Who run the world?
 
Regnet öste ner medan vi kollade på dessa lustiga små skapelser av Helene Hortlund.
 
Vackra porträtt skapade med hjälp av frätande syra och utan någon som helst tvekan de verk som satte djupast avtryck hos mig. En protest mot alla de män som använder just syra som ett vapen mot kvinnor som till exempel har vägrat giftermål eller nekat till att ha sex. Skapade av Karen Oetling samt Erik Ravelo.
 
In a Blink of an Eye - ett virkat hus av OLEK.

Det fanns såklart en massa verk som jag inte tog kort på, Verket är en stor byggnad förstår ni. ^^
Fotografier, Time For Tea | | |
#1 - - susanne:

Vilken häftig byggnad. Jag gillar porträtten gjord av syra, väldigt fina. Skulle kunna tänkt mig att köpa en. Trolige är de för dyra, kul att ha fått sett dessa porträtt. Tack <3

Svar: De var också väldigt stora, omkring 2,5 m skulle jag gissa på.
Mirano

#2 - - Karin:

Härligt att se dina fina bilder från utställningen i Avesta ... blir sugen på att åka dit men tiden räcker inte riktigt till.
Igår var jag på Dalhalla och såg operan Carmen tillsammans med Marianne och Ingeborg. Var vår present till henne på 80-årsdagen. Operan var verkligen häftig och sevärd! Starka skildringar av människor och inte minst rollen Carmen var intressant och bra framförd.

Svar: Utställningen håller på framtill 18 September och jag har för mig att de har öppet även på helgerna. Skulle du/ni finna tid tycker jag absolut att ni ska ta chansen! :)
Mirano