Läslusen

Kvällens fejs. Läsglasögonen har åkt på för jag kommer tillbringa resten av min fredag i soffan tillsammans med en bok eller två. Vad ska du hitta på för kul ikväll? 
| 3 tassavtryck |

Friyay!

(Epilepsivarning!)
 
Det är äntligen friyay, David kommer snart hem från jobbet och pappa skickar svensk Power Metal till mig via facebook. Tydligen kommer han (med tillhörande kör) gästa Cryonic Temple's kommande skiva, så jag tror nog att vi alla kan komma överrens om att min pappa är tämligen coolare är din.
 
I övrigt har jag faktiskt ett paket som ligger och väntar på mig på ICA, men då vädret ständigt hoppar mellan soligt och vackert till mörka moln och skyfall tänker jag inte gå iväg för att hämta hem mina nya grejer förrän i morgon, om vädret är mer stabilt då vill säga. Kan ni gissa vad som finns i det paketet? Ledtråd: Svart, svart, och svart! ^^
| Ett tassavtryck |

Wake the Dead

Hej hopp! Hur mår du idag? Har denna torsdag varit snäll mot dig? Själv mår jag mycket bättre idag och har därmed (tyvärr) inte legat i soffan och läst bort hela dagen. Istället har jag varit produktiv, vilket kändes så vuxet att jag blev lite rädd för mig själv ett tag, haha! Nejdå, det var faktiskt skönt att få lite vettiga saker gjort under dagen.
 
Nu känner jag dock att det börjar bli dags att läsa mig bort en stund, men innan jag går iväg tänkte jag lite snabbt dela med mig av några fina ting jag hittade häromdagen:
 
Vackra, vackra chokers hos The Gothic Shop! ♥
| Lämna ett tassavtryck! |