Smyckeshörnor

Innan vi flyttade till vårt nuvarande hem förvarade jag alla mina kläder, smycken, skor och accessoarer i en (ganska liten) walk-in-closet plus en byrå och en trång garderob. Idag förvarar jag allt i en stor garderob, en halv byrå och ett halvt skoskåp. Och jag saknar såklart min lilla walk-in-closet, den var ju så praktisk av sig!
 
Mina smycken ligger i dagsläget uppdelade i två olika byrålådor, och även om jag har lyckats organisera det hela ganska väl (tycker jag själv i alla fall) känns det ganska bökigt att ständigt hålla på och dra in och ut lådorna för att komma åt allt mitt bling när jag villa snygga till mig lite. Ja, jag vet, dagens I-landsproblem och allt det där, heh.. 
 
Jag har den senaste veckan börjat bli väldigt sugen på att fixa till en ordentlig smyckeshörna istället, delvis för att göra det lite enklare för min egen del, men också för att jag tycker det kan vara så himlans snyggt med smyckeshörnor! Jag menar.. Kolla bara på hur andra har fått till det i sina hem (Varning: bildbomb!):
 
Bildkällor: Ett, Två, Tre, Fyra, Fem, Sex, Sju, Åtta, Nio
| 2 tassavtryck |

Tonight

Hej hoppsan! Gissa vad David och jag ska göra ikväll! Pepp, pepp, pepp! ^^
| 2 tassavtryck |

Svart Friyay

Black Friday. Inte min favoritgrej i världen precis, men ändå sitter jag här med två stycken kundvagnar som bara väntar på att jag ska trycka på Köp-knappen. Den ena kundvagnen finns hos Adlibris och består av två målarböcker (dessa två) som jag har haft ögonen på ett bra tag nu. Sen sitter jag även inne på Nelly och funderar på den här godingen:
Se så fin den är! ♥ (Direktlänk)
 
Jag kommer förmodligen inte köpa hem någonting idag, även om allt säljs för nästan inga pengar alls, men det är ju alltid lika mysigt att fönstershoppa, haha. Hursomhelst, du får ha en fin fredagskväll så ses vi igen i morgon! ^^
| 2 tassavtryck |