Fika och livemusik

Klockan tio i tre idag möttes jag och David upp på stan för att ta en fika på Peace & Love-kafét och för att lyssna på när hans syster spelade fiol tillsammans med några andra tjejer från Borlänges Musikskola. Och har ni varit på detta kafé någon gång? Nej? Om du har vägarna förbi Borlänge någon dag så tycker jag absolut att du ska kika in där och beställa något, för det är så himla fint där! Tyvärr tog jag inte jättemånga bilder på omgivningen när vi satt där, men jag tänkte att du ändå kan få en liten sneak peak på hur det är inrett där:
 
För det första så finns det (extremt snygga) bord och stolar fåtöljer i fönstret. Där satt jag och David och var coola medan vi drack våra ekologiska smoothies (gjorda på yoghurt, blåbär, jordgubbar och mango - och utan tillsatt socker!!) och åt våra sockerbomber till bakelser.
 
Till och med taket var dekorerat med vackra mönster! Jag tror bestämt att det röda var i sammet?
 
På väggen mittemot fönsterna hängde det ett gäng vackra porträttfotografier som jag tyvärr inte fick ta med mig hem, fastän jag hemskt gärna ville det. 
 
Sen upptäckte jag att bordet vi satt vid hade små lådor som var fyllda med små, trevliga hälsningar från kaféets tidigare gäster. Så himla fint ju, jag kunde inte sluta le när jag läste alla lapparna! ♥
 
Och sen var det till slut dags för Davids syster att uppträda! Det var så himla mysigt med lite livemusik, och alla tjejerna som uppträdde var så duktiga. En bra eftermiddag tycker jag, måste göras om snart igen.
 
Time For Tea | | |
#1 - - Nathalie:

Trevligt :)

#2 - - Godruhn:

Du och jag borde fika där någon gång! :D

Svar: Men ja, det tycker jag också!! :D
Mirano

#3 - - susanne:

Det ser trevligt ut. Hoppas att det smakade bra och att musiken var en lisa för själen.

#4 - - Karin:

Vad kul att du var där och uppskattade det så mycket!