Regniga söndag

Tidigare idag attackerades jag av en förskräcklig huvudvärk, och ingenting jag gör lindrar den ens lite grann. Jag har visserligen inte tagit någon Ipren än, men jag undviker gärna att ta värktabletter om jag kan. Bleh, kanske om jag går ut och ställer mig i regnet en stund? Hmm...
 
Nåja, jag hoppas att du har haft en bra dag idag! Vad har du haft för dig under denna regniga dag?
 
Senaste tillskottet i vår boksamling, som är fullproppad med spännande information om Dragon Age-världen! ♥
| 4 tassavtryck |

Cravings från Etsy

Hej på dig! Jag hoppas att allting är bra, fastän vädret kanske inte i första taget skriker sommar. Själv mår jag riktigt bra just nu, och det beror till viss del på den supergoda lunch som jag åt för en stund sedan! Rostad sparris med qournbitar och champinjoner blev det, och jag är in food heaven
 
Hur som helst... Jag har den här veckan haft lite svårt att slita mig från Etsy, dels för att jag funderar på att öppna min egna lilla shop där, och dels för att det redan finns så många försäljare där som säljer de finaste sakerna! Och ni vet säkert redan om att jag är lite småkär i 90-talet, witchy stuff och fransar (OCH spets!) just nu, så därför jag har givetvis fyllt min dröm-varukorg till bredden med kläder och smycken från dessa kategorier! Låt oss kika på några av de saker som jag skulle vilja klicka hem:
 
 
Från KawaiiKave
 
| 3 tassavtryck |

Fika och livemusik

Klockan tio i tre idag möttes jag och David upp på stan för att ta en fika på Peace & Love-kafét och för att lyssna på när hans syster spelade fiol tillsammans med några andra tjejer från Borlänges Musikskola. Och har ni varit på detta kafé någon gång? Nej? Om du har vägarna förbi Borlänge någon dag så tycker jag absolut att du ska kika in där och beställa något, för det är så himla fint där! Tyvärr tog jag inte jättemånga bilder på omgivningen när vi satt där, men jag tänkte att du ändå kan få en liten sneak peak på hur det är inrett där:
 
För det första så finns det (extremt snygga) bord och stolar fåtöljer i fönstret. Där satt jag och David och var coola medan vi drack våra ekologiska smoothies (gjorda på yoghurt, blåbär, jordgubbar och mango - och utan tillsatt socker!!) och åt våra sockerbomber till bakelser.
 
Till och med taket var dekorerat med vackra mönster! Jag tror bestämt att det röda var i sammet?
 
På väggen mittemot fönsterna hängde det ett gäng vackra porträttfotografier som jag tyvärr inte fick ta med mig hem, fastän jag hemskt gärna ville det. 
 
Sen upptäckte jag att bordet vi satt vid hade små lådor som var fyllda med små, trevliga hälsningar från kaféets tidigare gäster. Så himla fint ju, jag kunde inte sluta le när jag läste alla lapparna! ♥
 
Och sen var det till slut dags för Davids syster att uppträda! Det var så himla mysigt med lite livemusik, och alla tjejerna som uppträdde var så duktiga. En bra eftermiddag tycker jag, måste göras om snart igen.
 
| 4 tassavtryck |