Dagens smyckesskörd

Jag försvann från lägenheten idag och hamnade av någon mystisk anledning inne på Ur&Penn som bara råkade ha rea på i princip allting i butiken. Och shopaholic som jag är köpte jag givetvis med mig två saker hem: Den första grejen var ett "Make your own"-halsband för 50 kr, där en själv får bestämma vad som ska stå skrivet runt sin hals:
 
Alltså, hur mycket 90-tal är det inte med såna här halsband?? Och eftersom en fick med sig hela alfabetet hem så är ju möjligheterna oändliga - dessutom kan jag ju göra fler smycken av de bokstäver som inte får vara med på kedjan som följde med bokstäverna. ^^
 
Den andra grejen jag köpte var en rosa liten papperspåse med okänt innehåll. Eller, det var okänt innan jag hade betalat för det. 39 kronor fick jag ge för den lilla påsen, och jag blev inte besviken när jag såg vad som låg i den:
Först ramlade det ut ett par tjusiga örhängen och ett litet, men fint halsband. Tyvärr är dessa smycken guldpläterade, men jag tycker faktiskt att de var jättefina i alla fall! Plus, det kan ju kanske vara kul att ha på sig något annat än silverpläterade smycken ibland. Right?
 
Och till sist låg det även tio stycken silverfärgade ringar i påsen. Tio! Dem är olika stora, släta (skuggorna i bilden ljuger alltså) och hur fina som helst i sin enkelhet!
 
Det var alltså min senaste lilla smyckesskörd. Nu tänkte jag sätta mig ner i lugn och ro och pyssla lite med bokstäverna en stund, så får vi se hur det slutar. ^^
Shopping, Time For Tea | | |
#1 - - susanne:

Fina smycken, kul med bokstäverna. Halsbandet kan förändras och blir till vad man känner för just den dagen. Guldplätterade smyckena var också fina.

#2 - - Ida | the sky under the sea:

Åh, bokstavshalsband är så kul. Har två i "guld". Två för att jag ville ha två kompletta alfabet (kunde inte skriva allt jag ville först buhu).

Svar: Smart av dig att köpa två såna halsband! Funderade nästan på att göra samma sak först, men sen såg jag att det finns likadana bokstäver på Panduro som jag kan komplettera med. Hoppas bara att alla bokstäver finns inne i lager, hehe... :P
Mirano

#3 - - Bunny:

Älskar Ur&Penn och deras reor! Älskar att de nästan alltid har rea ^^ Köper nästan alla mina vardagssmycken där, och ofta dubletter vid rea för att kunna pyssla egna smycken :D

Svar: Oooh, smart! :D
Mirano

#4 - - M:

Oooohhh jag gillar bilden med referensen till Dr Who. Ett sånt halsband skulle jag vilja ha. Får nog ta en sväng o kolla efter ett sånt där smyckesset.

Svar: Gör det, det är så kul att pyssla med! ^^
Mirano

#5 - - V:

Hur tar man av bokstäverna? Har försökt att få av dem men hittar inget sätt känner mig rätt dum.

Svar: Det ska gå att ta på och av bokstäverna i ena änden av halsbandet. Den ände där det inte finns ett klolås utan bara en ögla för att vara mer exakt. :)
Mirano