Dagens smyckesskörd

Jag försvann från lägenheten idag och hamnade av någon mystisk anledning inne på Ur&Penn som bara råkade ha rea på i princip allting i butiken. Och shopaholic som jag är köpte jag givetvis med mig två saker hem: Den första grejen var ett "Make your own"-halsband för 50 kr, där en själv får bestämma vad som ska stå skrivet runt sin hals:
 
Alltså, hur mycket 90-tal är det inte med såna här halsband?? Och eftersom en fick med sig hela alfabetet hem så är ju möjligheterna oändliga - dessutom kan jag ju göra fler smycken av de bokstäver som inte får vara med på kedjan som följde med bokstäverna. ^^
 
Den andra grejen jag köpte var en rosa liten papperspåse med okänt innehåll. Eller, det var okänt innan jag hade betalat för det. 39 kronor fick jag ge för den lilla påsen, och jag blev inte besviken när jag såg vad som låg i den:
Först ramlade det ut ett par tjusiga örhängen och ett litet, men fint halsband. Tyvärr är dessa smycken guldpläterade, men jag tycker faktiskt att de var jättefina i alla fall! Plus, det kan ju kanske vara kul att ha på sig något annat än silverpläterade smycken ibland. Right?
 
Och till sist låg det även tio stycken silverfärgade ringar i påsen. Tio! Dem är olika stora, släta (skuggorna i bilden ljuger alltså) och hur fina som helst i sin enkelhet!
 
Det var alltså min senaste lilla smyckesskörd. Nu tänkte jag sätta mig ner i lugn och ro och pyssla lite med bokstäverna en stund, så får vi se hur det slutar. ^^
| 5 tassavtryck |