2015-02-28: Lägenhetsprat

Efter vi hade hämtat nycklarna igår tog vi oss direkt till lägenheten för att ta oss en titt. Som sällskap hade vi min lillebror, som kommer att måla om i alla fall ett av rummen. Vi tassade ivrigt mellan rummen och såg oss omkring, och inspekterade städningen, samt diskuterade olika möjligheter rörande hur vi vill att vår lägenhet ska se ut. Jag var personligen så uppspelt att jag glömde ta bilder på de olika rummen, men eftersom vi ska dit idag igen så tänkte jag passa på att ta med mig min kamera då istället. Så att ni också kan få se hur det ser ut. ^^
 
Jag stod för övrigt i duschen lite tidigare idag och planerade inredningen för lägenheten (I love my mind palace), och jag lyckades få till allting, förutom vad jag ska göra med alla mina kläder. Just nu har jag ju en liten Walk-In-Closet, vilket jag kommer få klara mig utan när vi har flyttat (sadface), men jag jobbar på det. Det kan till och med vara så att jag har löst problemet, men då måste jag först och främst plocka fram måttstocken och mäta tills jag stupar!
Kära Walk-In-Closet, jag kommer sakna dig! ♥
| 3 tassavtryck |

En historisk fredag

Hey, vet ni vad? Idag hämtar vi nycklarna till den nya lägenheten! Jag kan inte fatta att det äntligen är dags, och jag vet inte heller om jag kan beskriva med ord hur peppad jag är inför hela den här flytten!
 
Innan vi flyttar måste vi dock ta hand om en del saker: Det ska målas om (jag är så glad att brorsan utbildar sig till målare) och badkaret ska tas bort och ersättas med en duschkabin, annars får vi inte plats med kattlådan i badrummet, om ni ville veta alltså (klart ni ville). Det bästa är att vi kommer att ha en hel månad på oss att fixa med dessa saker. ^^
Current mod: Wednesday Addams dancing!

Gårdagens radio silence sponsrades för övrigt av Borlänge Stadsnät, som kopplade bort vårt internet en hel månad innan avtalad tid. En stående ovation till dem!
| 2 tassavtryck |

På önskelistan

Jag är osäker på om jag egentligen skulle passa i klänningen till vänster, men en del av mig struntar fullkomligt i det. Den är ju så fin, med det där tunna krysset! Jaja, jag har ändå inte råd just nu, så vad spelar det för roll om jag skulle passa i den eller inte, haha!
 
Allting kommer hur som helst från Nelly.com och ni hittar varje plagg för sig här: Ett, Två, Tre.
| 2 tassavtryck |