Presenter

Igår fick vi finbesök i form av min familj. Jag och David bjöd på fika som till stor del var hembakade godsaker (veganskt var det också!) och dem gav mig offergåvor..Jag menar födelsedagspresenter, hehe... Och varje present fick mig att känna att "Japp, dem känner mig. Ingen tvekan om den saken."
 
Rosorna och det silverfärgade kuvertet kom från min farmor ("Köp dig något fint nu, Alice!" - Din önskan är min lag farmor), kokboken kom från en syster med familj, målarboken fick jag av en annan syster med familj och advents-ugglorna med piggar bakom ryggen (plus pengar som var menade för inredningsdetaljer) fick jag av en mamma, pappa och en lillebror.
 
Rosorna står på köksbordet och är snygga, kokboken innehåller jättemånga spännande recept som jag verkligen, och jag menar verkligen, vill prova helst igår (jag blir så hungrig bara av att bläddra igenom boken). Målarboken är i sin tur fylld med vackra och komplexa motiv som kommer att ta flera dagar, om inte veckor, att fylla i med färg och ugglorna ligger för tillfället kvar i sin lilla ask i väntan på att jag ska köpa hem lite nya blockljus att fästa dem på. Och inrednings-pengarna är självklart redan spenderade, och jag väntar ivrigt på att mina nya grejer ska landa hos mig. ^^
 
Jag hoppas att du också hade en fin lördag! ♥
Time For Tea | | |
#1 - - susanne:

Spännande att få se vad du köpt. Vackra bilder.