Goodbye 2015

Nej, men vet ni vad? Nu är det väl ändå hög tid att ta farväl av 2015 och välkomna det nya året, som förhoppningsvis kommer att bjuda på massvis med roliga och bra ting! Men innandess vill jag bara säga en sista grej: Gott nytt år på er, så ses vi igen när kalendern visar 2016!
 
(PS: Tänk på djuren och skjut inte för många fyrverkerier ikväll/natt!)
| 3 tassavtryck |

Kattfluff och brädspel

God dagens! Tidigare idag hade vi finbesök i form av Davids två syskon, vi drack te, åt choklad och spelade brädspel. Eller, dem spelade brädspel medan jag tittade på. Jag gör sånt ibland. Och ikväll blir det pizza, mer spel - fast i form av roll- och datorspel istället, chips med dipp och massor av mys! Om katterna låter mig så tänkte jag eventuellt försöka måla lite i någon av mina målarböcker också, det gick nämligen inte för sig igår som ni kan se på bilden nedan.  ^^
 
Att färglägga fåglar är ingenting mot att klappa på en fluffig katt! Tycker Diesel alltså.

Nu måste jag gå och värma upp mina händer, som verkligen är iskalla just nu. Men först vill jag passa på och önska dig en fortsatt trevlig kväll, vad du än kommer att syssla med (har du några planer att dela med dig av?), så hörs vi eventuellt i morgon igen!
| 4 tassavtryck |

En kort sammanfattning av 2015

Hej hopp! Hur står det till idag? Vi har äntligen fått lite snö här i Borlänge, och det ser ut som om den kommer få ligga kvar på marken i alla fall några dagar till. Så jag är på ganska bra humör som ni kanske förstår. :)
 
Hur som helst så leder 2015 mot sitt slut, bara två och en halv dagar kvar nu ju! Och bara för det så tänkte jag göra som alla andra bloggare och sammanfatta året som gått, men istället för att klistra ihop en massa random bilder tänkte jag bjuda på två outfits från varje månad och sedan sammanfatta lite av det som har hänt i textformat. Enjoy:
 
Januari.. Jag led av tung depression och ångest, men jag försökte tydligen lätta upp tillvaron med röda färgklickar och det egendesignade linnet som för övrigt är en referens från Emilie Autumns självbiografi (om hon kan överleva med sina psykiska problem borde jag också kunna göra det, osv osv).
 
Februari. Jag plockade visst fram mina gamla spetshandskar och lät dem vara accessoarer för några av min olika stilar. Skärpen var självklart också ett måste, haha! Vi hälsade även Ghost välkommen som äntligen fick flytta hem till oss!
 
Mars. Ghost hade precis flyttat hem till oss i slutet av föregående månad, och sedan var det dags för oss människor att packa ner allt vi ägde för att flytta till vår första bostadsrätt! Det var en ganska varm månad, så jag klädde mina ben i nät och döskallar, och sen fann jag även en helt underbart vacker klänning på second hand! Dessutom blev jag friskförklarad från både min depression och ångest!
 
April var den månaden då Ghost fick lära sig att speglar inte var att leka med. Bokstavligt talat. Och jag fick spendera ett par veckor med att känna mig som Morticia Addams varje gång jag gick förbi vår helkroppsspegel. Även detta var en varm månad och strumpbyxorna fick ligga kvar i byrålådan.
 
Maj. Det var tydligen en varm månad även detta, och jag experimenterade lite med crop tops och transparenta klädesplagg. Jag fyndade även en del på second hand, och jag lekte lite med min nya Wreck This Journal.
 
Juni. Min lillebror tog studenten under vad som kan ha varit årets varmaste dag. Jag hade även hunnit förälska mig i 90-talet och lät min klädstil inspireras rejält av det årtiondet. Vi fick nya fönster till lägenheten och sen hann vi även med att resa ner till underbara Danmark där vi spenderade midsommaren i soliga Skagen!
 
Juli. Det var varmt och vi bestämde oss en dag för att åka iväg och bada, så det gjorde vi! Med en helt ny baddräkt och fint sällskap plaskade vi runt i det svalkande vattnet under en hel eftermiddag. Sen började jag äntligen träna igen också. Tre gången i veckan bestämde jag mig för, och tre gånger i veckan blev det! Så jäkla skönt ju.
 
Augusti. Jag fick äntligen en ny mobiltelefon (den här startar inte om sig själv på random, och inte heller avslutar den mina telefonsamtal med mamma), och vi firade min farmor som fyllde 90 år. Jag tog värmedöden, min lillebror målade våra dörrar svarta och mamma gav mig min första målarbok för vuxna (Dagdrömmar). 
 
September fylldes med bekväma och mysiga outfits och jag målade på i min fina lilla målarbok medan jag satt på tåget mot Hogwarts.
 
Oktober förvandlade mig till en häxa/vampyr/Wednesday Addams och jag spenderade egentligen hela månaden med att peppa inför Halloween. Sen firade ju jag och David hela sex år tillsammans! ♥
 
November kändes mest som om det hamnade i kläm mellan Halloween och julhetsen. Jag fortsatte känna mig som en vampyr-häxa och jag försökte klä mig dramatiskt. Vi for även ner till Stockholm för att uppleva Nightwish live, och jag lever fortfarande på denna tämligen fantastiska upplevelse!
 
December kom och jag blev 24 år gammal. Julhetsen slog till med full kraft och jag satt ofta i fosterställning för att jag inte kunde komma på några spännande julklappar att ge bort. Jag hoppas att alla blev tillfreds med det dem fick, jag vet i alla fall att jag blev väldigt nöjd med det dem gav till mig!

Och det var en kort sammanfattning av mitt 2015! Jag har ärligt talat inga större planer för 2016 ännu, men jag tror det kommer bli ett bra år i alla fall! Har du några spännande planer för nästa år? Lämna ett tassavtryck och berätta! ^^
| Lämna ett tassavtryck! |