Dagdrömmar

Hej hopp i lingonskogen (haha, varför är det ens uttryck?), jag hoppas att du har haft en fin dag, även om det råkar vara en måndag! Själv har jag haft en ganska bra dag, delvis för att jag fick en väldigt fin gåva av min mamma:
 
Tack, älskade mamma! ♥ Jag ser fram emot alla timmar av dagdrömmande och lugnande färgläggning!
| 5 tassavtryck |

Witch of the past

Så här såg jag ut igår, innan jag och David tassade iväg för att äta middag med hans föräldrar och syskon. Det slutade dock med att jag lämnade scarfen och skärpet hemma. Ingen vet riktigt varför:
Klänningen från Nelly, skärpet från Gina Tricot, scarfen köptes under Peace and Love 2009 och halsbandet kunde man en gång i tiden köpa hos Mirano Design. ^^
| 3 tassavtryck |

At long last... (Gårdagens shopping)

Hej hopp! Jag hoppas att allting står bra till med dig idag. Själv har jag lite huvudvärk, och sen så gäspade jag mig igenom träningspasset under förmiddagen, men annars har det varit en bra dag hittills. Dessutom lever jag nästan lite på min materiella lycka från gårdagens shopping, för kolla så fint:
 
Vi börjar väl med den minsta saken jag köpte: Skärpet! Nittionio riksdaler på Gina Tricot. Det kommer nog att användas flitigt tror jag, because reasons. Sen har vi även jackan, som jag fick för samma pris som för skärpet. Jag fann denna skönhet på Bik Boks rea, och alltså, kolla in huvan! 
 
Och titta vad jag hittade inne på Myrornas! EN LAMPA!! Äntligen har jag en bordslampa igen! Endast trettio kronor kostade den också, så det fanns inga som helst tvivel om att den skulle följa med mig hem. Och visst, den är inte jättespeciell i sin design, i alla fall inte om man jämför med dessa, men den är min och jag tycker den står väldigt bra här på mitt skrivbord. ^^
| 2 tassavtryck |