More Bats

Idag har jag tittat/lyssnat på videos från Youtube, pysslat (min familj av fladdermöss har nu ökat med 6!) och funderat på den stora, läskiga framtiden. Jag menar, vad brukar man annars göra på en tisdag?
| Ett tassavtryck |

Black Roses

Klänning från H&M, ringar från Ebay och armbandet har jag gjort själv (det är fyllt med berlocker som stämmer in på mig).
| 4 tassavtryck |

265-271 - Namn

265. Hur kom du på ditt bloggnamn?
Min blogg är ju döpt efter mitt egna företag! Vilket inte var så himla smart egentligen, när jag väl tänker efter... Det värsta är att jag inte kan byta bloggnamn heller, såvida jag inte investerar i ett eget domännamn såklart. Förslag på nytt blogg/domännamn, anyone?
 
Arkivbild.
266. Har du någon gång i livet velat ha ett annat förnamn än det du har och i så fall vilket?
Ja, jo... Det var ju därför som jag bytte namn, haha! Mina föräldrar döpte mig nämligen till Elin, men jag kände mig aldrig hemma med det namnet och när jag var liten försökte jag till och med byta namn med mina systrar! Det var dock inte förrän hösten 2009 som jag äntligen kom till skott lämnade in namn-bytar-papperna till Skatteverket, och jag har inte ångrat mig för en sekund! :)
 
267. Är det viktigt för dig att kvinnan tar mannens efternamn när man gifter sig?
Nej, det känns som en väldigt konstig tradition måste jag säga. Det hela är väl lite roligare om man väljer det efternamn som är snyggast.
 
268. Om man fick döpa barn till vad man ville och ingen skulle bli mobbad för sitt namn, finns det något ord (som inte är ett namn idag) du tycker är så fint att du skulle kunna överväga att ge det som namn till ett barn?
Ärligt talat kommer jag inte på något ord som jag så gärna vill göra om till ett namn. Jag blir faktiskt ganska irriterad när jag får läsa om hur några nyblivna föräldrar döper sina barn till Hashtag, Swag, Poopy eller Freak. Men visst, jag ska väl egentligen inte lägga mig i andras affärer...
 
 
269. Länka en person som har ett snyggt namn
Jag tycker att Waters Riley har ett väldigt fint namn, men om det är hennes riktiga eller som det bara är ett typ artistnamn vet jag faktiskt inte. Hon har ju dessutom en helt underbar stil också, och jag vill väldigt gärna sno ungefär allt som hon har i sin garderob!
 
270. Hiss & Diss - Ditt namn
Diss - Det finns inga dissar med mitt namn, mohahaha!
 
Hiss - Det känns verkligen som "mitt" namn; Alice passar in på varenda millimeter av det som är jag och självklart tycker jag även att det är ett superfint namn.
 
271. 5 annorlunda namn du tycker är fina
◊ Fiona
◊ Morrigan
Naomi
Chyna
◊ Rhodes - Detta är visserligen ett efternamn, men jag tycker att det klingar lite fint ändå. ^^
 
Det blev visst bara feminina namn (minus efternamnet) på den här listan... Ja, ja, sånt är livet. Det finns såklart maskulina namn som också är väldigt fina, men jag kommer för tillfället inte på något sådant som kan anses vara "ovanligt"...
| Ett tassavtryck |