328-334 - Inför Julen

328. Brukar du köpa / få / vilja ha någon slags julkalender?
Nej, det var ganska länge sedan som jag hade någon form av julkalender nu. Har inte känt att jag har något behov av det helt enkelt.
 
Rörig bild på Jultomten från förra året.
329. Har du börjat köpa julklappar ännu?
Haha, nej! Jag tycker det är jättesvårt att hitta bra julklappar, och det blir ju inte lättare av att ingen önskar sig något. Eller, mina systersöner brukar önska sig saker, men det dem vill ha ligger normalt utanför min budget.
 
330. Vilka är dina känslor inför julen?
Det var flera år sedan som jag gick runt med några julkänslor över huvud taget, jag vet inte vad som har hänt med mig sedan dess. Om något kan jag i och för sig känna mig lite extra stressad vid den här tiden på året, en anledning till detta kan ni läsa lite kort om i föregående fråga.
 
331. Om du sätter upp adventsljusstakarna idag, blir du först på din gata då eller har fler startat julen redan?
Om. Kommer inte att hända. Men om jag skulle sätta upp några adventsljusstakar skulle jag inte vara först. Folk var dumma (ja, dumma. Jag fattar inte varför julhetsen börjar så himla tidigt) nog att de började julpynta redan i oktober. Jag fattar inte varför. Jag gör verkligen inte det.
 
 
332. Länka en juldekoration du gärna skulle vilja ha hemma
Fast vi dekorerar ju inte inför julen. Förra året hade vi viserligen en jul-en, men längre än så kommer vi nog inte sträcka oss än på ett tag. Ärligt talat är jag ganska trött på allt som har med julpynt att göra, det ser bara rörigt ut.
 
333. Hiss & Diss - Inför julen
Diss
♦ För mycket stress angående julklappar
♦ Butiker börjar sälja julpynt redan i Augusti/September, och det är inte okej. Julen äger rum i December, och jag tycker man borde vänta med att börja sälja jul-krimskrams till i alla fall November!
 
Hiss
♥ Hela familjen samlas och det är mysigt som bara den!
♥ Glögg
♥ Julbak. Det är någonting speciellt med att baka pepparkakor, alltså!
 
334. 5 saker som står högst upp på din önskelista
En drake - Livs levande, gärna svart. Hen ska vara bekväm med att jag rider på hens rygg ibland. Förmågan att spruta eld är ett plus.
Pengar - Because reasons
Kläder - från typ Black Milk Clothing och Killstar
En tatuering - Livsnödvändigt, ju!
Böcker - Man kan aldrig ha för många, hehe!
 
Hej, jag orkar inte göra ett snyggare collage dot com.
| Ett tassavtryck |

Svart och rött

Japp, såhär såg jag alltså ut igår! Svarta kläder, röda och omaka ben och ett glatt humör! Runt halsen bar jag även The Evenstar som jag fick av David för några år sedan. ^^
 
| 2 tassavtryck |

Igår

Kvällen igår fylldes med skratt, diskussioner angående Dragon Age: Inquisition, relationer, hur många singeltjejer vi trodde det fanns i baren där vi satt och lite mer Dragon Age. Jag fick även tillåtelse att örfila en vän vi var där med, något som faktiskt var ganska tillfredsställande och jag tror för övrigt att det ska finnas bildbevis för detta verkligen inträffade. Skulle jag få tag på en sådan bild kommer jag dela med mig av den, hihi! ^^ 
 
| Lämna ett tassavtryck! |