059 - Enkla städgrejer som jag inte klarar mig utan

059. Länka en städprodukt du tycker är bra

Jag planerade först att lämna den här punkten helt tom, för jag var helt nollställd till en början. Men sen tänkte jag till lite, och jag insåg att jag inte skulle vilja vara utan vår dammsugare! Utan den skulle vi aldrig få bort alla hårtussar som Diesel lämnar ifrån sig. Den kommer hur som helst från Electrolux, och den ser ut så här:
Mm, visst är den sexig med sina limegröna detaljer? Den finns att köpa/läsa om här.
 
Sen finns det ju såklart en massa andra städgrejer som jag inte heller vill vara utan. Dammtrasan till exempel. Det är en liten bit tyg som gör under! Är nästan beroende av känslan som kommer av att jag har rengjort en spegel. Nej, det är inte för att jag kan se mig själv bättre, men hela rummet som spegeln befinner sig i känns så mycket fräschare på en gång om spegeln bara är helt ren.

Sedär, det blev visst ett inlägg till slut. Duktiga lilla jag. Det ska nog firas med lite datorspelande tror jag. Hej svejs!
Bloggutmaning 365, Time For Tea | | |
#1 - - Liie:

Åh, den tänkte vi köpa med! Men tyckte själva... snabeln (?) var för tung så det blev en blå variant istället utan handtag. Men ville så gärna ha den där där fina svarta miljövänliga saken alltså :)

Svar: Jag har inte ens tänkt på om den är tung eller inte, det kanske den är? Den är i alla fall superbra, även utan handtag som vi inte heller har egentligen. Jag tänkte inte ens på att det fanns ett sådant på bilden, haha! Men om din blåa (så snyggt med en blå dammsugare btw) går sönder kan jag rekommendera den här! :)
Mirano