059 - Enkla städgrejer som jag inte klarar mig utan

059. Länka en städprodukt du tycker är bra

Jag planerade först att lämna den här punkten helt tom, för jag var helt nollställd till en början. Men sen tänkte jag till lite, och jag insåg att jag inte skulle vilja vara utan vår dammsugare! Utan den skulle vi aldrig få bort alla hårtussar som Diesel lämnar ifrån sig. Den kommer hur som helst från Electrolux, och den ser ut så här:
Mm, visst är den sexig med sina limegröna detaljer? Den finns att köpa/läsa om här.
 
Sen finns det ju såklart en massa andra städgrejer som jag inte heller vill vara utan. Dammtrasan till exempel. Det är en liten bit tyg som gör under! Är nästan beroende av känslan som kommer av att jag har rengjort en spegel. Nej, det är inte för att jag kan se mig själv bättre, men hela rummet som spegeln befinner sig i känns så mycket fräschare på en gång om spegeln bara är helt ren.

Sedär, det blev visst ett inlägg till slut. Duktiga lilla jag. Det ska nog firas med lite datorspelande tror jag. Hej svejs!
| Ett tassavtryck |

Tjuv!

Från och med i morgon kommer jag att krypa runt på hustak och i mörka gränder och bryta mig in i alla hus och stjäla allt som är värt att stjäla. Jag kommer att gömma mig i skuggorna, och du kommer aldrig att förstå att jag har varit där förrän jag har varit borta länge.
I morgon släpps spelet Thief 4, och jag är så taggad! Någon mer där ute som kommer att spela det?
| Lämna ett tassavtryck! |

058 - Oväntat besök?

058. Om någon hälsar på oannonserat, får du skämmas för hur det ser ut hemma?

I "värsta" fall ligger kuddarna huller om buller i soffan, och det kan ligga ett gäng med små tussar från Diesels päls på golvet. Det är ju inte jättesnyggt, eller ens särskilt kul att ha besök när det ligger massvis med vita hårbollar överallt, men jag kan nog leva med det. Alla som kommer hem till mig är ju medvetna om att jag har en långhårig vit katt, så jag intalar mig själv att dem har förståelse för hur det kan se ut. När han byter till/från vinterpälsen är det dessutom nästan omöjligt att hålla lägenheten helt ren från hans hår i mer än ett par timmar.
Just nu håller min hårboll på att byta till sin sommarpäls, så nu är det extra mycket hår i lägenheten. Suck.
 
Det tenderar också att ligga smutsig disk i köket som väntar på lite kärlek och omsorg , men mina gäster brukar alltid hamna i vardagsrummet ändå, så det brukar gå bra ändå. Skulle det vara så att mina plötsliga gäster går in i köket ändå så kan jag trösta mig med att resten av köket brukar vara välstädat och fint. Sen dricker vi te eller kaffe och pratar om vad som händer i livet. Vi skrattar och filosoferar. Och till slut tror jag inte att kuddarna eller hårtussarna spelar någon större roll, för varken mig eller min gäst. :)
| Ett tassavtryck |