Vår torsdagskväll/natt

Gårdagen var helt galen! Det hela började med ett par nästan oätliga langos och slutade med att vi var så trötta att vi åkte hem innan Amaranthe hade börjat spela. Men mellan dessa två mindre roliga event så hade vi en helt fantastisk kväll! Dock varnade meteorologer för regn och jag valde därför att lämna min systemkamera hemma, och min kompaktkamera saknade funktionella batterier, så kvällen dokumenterades med hjälp av min mobilkamera, som för övrigt inte vet vad "zooma in/ut" betyder. Men jag lyckades fånga en del ögonblick ändå:
 
Jag sprang runt med min fina tartanklänning, ett par spetshandskar (Shock) och min skinnjacka (Bik Bok). Och jag kände mig fruktansvärt snygg hela kvällen.
 
ReVamp! Vi stod nästan längst fram, och under hela spelningen var jag (och säkert David med) helt förtrollad av Floor Jansen: Hon sjöng opera-toner, hon growlade och allting däremellan! Jag undrar om det finns något som hon inte kan göra med sin röst? Det ska verkligen bli kul att se henne tillsammans med Nightwish också, när dem väl drar ut på turné nästa gång vill säga. ^^
 
Finntroll! När vi såg dem på Metaltown för fyra år sedan minns jag att jag blev så besviken att jag faktiskt tappade intresset för dem under en tid, och det tog ett bra tag innan jag ens lyssnade på någon av deras låtar igen. Men igår... Det var vår något helt annat. Jag kan inte beskriva med ord hur bra dem var igår! Det finns inget dåligt att säga om deras framträdande helt enkelt, och jag önskar att jag kunde återuppleva det hela igen! Dessutom spelade dem mina tre favoritlåtar, Nattfödd, Nedgång och Svartberg! Gissa vem det var som hoppade upp och ner likt en liten fangirl? Just precis, hela publiken! Men mest jag, tror jag, hehe.
 
Suddigt och fint. Nu hoppas jag bara att de två återstående dagarna blir minst lika awesome! Ikväll blir det alltså Rhapsody of Fire som vi planerar att se. Om dem inte har en livs levande drake med i sitt liveframträdande blir jag besviken.
 
Rhapsody of Fire - Warrior of Ice.
 
Rhapsody of Fire; powermetalbandet från Italien som har sjungit ihop ingen mindre än självaste Saruman (också känd som Christopher Lee)!
Speldosan, Time For Tea | | |
#1 - - Bunny:

Kul! Och himlarns snygg var du!!

Svar: Tack! <3
Mirano