230-236 - Min Klädstil

230. Förklara eller visa din klädstil
Svart, svart, mera svart! Ibland har jag lite färg, och ibland bär jag svart/vit-randiga kläder. Jag gillar transparenta tyger, skärp i midjan och strumpor av alla dess slag. Ibland går jag runt och känner mig som en prinsessa från skuggorna, och ibland känner jag mig som den där tuffa bruden man inte jävlas med i onödan.
 
 
231. Finns det någon person du tycker passar i alla klädstilar?
Jag kommer inte på någon just nu, men jag tror nog att de flesta människor passar i flera ollika klädstilar.
 
232. Har du någon gång blivit retad för din klädstil?
Nej, jag har inte blivit retad för min klädstil. Några konstiga blickar här och där och ibland kan jag få en helt onödig kommentar, vissa personer brukar ibland fåna sig om jag bär någonting som dem inte är vana vid att se mig i. "Vaaaa?! Du har färg på dig idag! Det var minsann ovanligt må jag säga!" vilket för övrigt är fruktansvärt irriterande. Och onödigt. För det finns ingen som helst poäng med att slänga ur sig en sådan underlig kommentar. Ja, jag har en viss klädstil, och nej, jag behöver inte hålla mig till den stilen livet ut. Så det så.
 
233. Om andra människor kommenterar din klädstil (positivt och negativt), vad gör du då?
Om det är positivt blir jag plötsligt väldigt blyg, för jag vet inte hur man hanterar situationer som dessa. Jag tackar såklart för komplimangerna, men jag kommer inte ifrån den där rodnande känslan.
Tycker du inte om hur jag klär mig behöver du inte lämna en kommentar. Särskilt inte om du inte ens känner mig, för min klädstil är inte ditt problem. Dessutom spelar det ingen roll vad du som främling tycker, jag trivs i mina kläder och jag tycker att jag passar i min stil.
 
234. Länka ett eller flera plagg som inte alls är din stil
Jag orkar inte länka, men föreställ er ett valfritt plagg som har pläs (även fuskpäls), eller som är täkt med färgglada blommönster. Usch och fy! :(
 
235. Hiss & Diss - Din egen klädstil
Diss -
♦ Ibland är det lite svårt att finna något riktigt snyggt plagg, speciellt under våren och sommaren, när det ska vara så himla ljust och blommigt hela tiden.
♦ Ibland känner jag att det är svårt att fixa spännande outfits. Jag behöver fler plagg!
♦ Svart och sol/värme är ingen bra kombination, haha!
 
Hiss -
♥ Jag trivs med min stil, jag känner mig självsäker och stark i de kläder som jag går runt i.
♥ Bekräftelsebehovet från andra, speciellt främlingar, är på noll. Jag tycker som sagt att jag passar i min stil, så vem bryr sig om vad någon random gubbe på stan tycker?
♥ Det är snyggt! ^^
 
236. 5 stilar du tycker är snygga
◊ Goth som är inspirerat av den viktorianska eran - Även om jag aldrig skulle gå runt så själv.
◊ Grunge
◊ Pastel goth - Klädstilen som gör att jag vill ha blått eller lila hår (jag saknar tyvärr bildkälla)
◊ Wicca - Eller vad det nu kallas, jag är sämst på att komma ihåg namn. :(
 
Ja, det blev visst en massa goth nu på sista frågan. Mohahaha!
Bloggutmaning 365, Time For Tea | | |
#1 - - Sheriilyn:

Du kan få typ alla mina kläder (av det som finns kvar) om du vill, haha. Måste göra mig av med ungefär allting. Det är bara till att säga till om det har varit något plagg du velat ha, så du vet. :)

Svar: Seriöst? För jag minns att jag typ alltid ville ha hela din garderob, om du är lugnt med dig så kommer jag snart över med ett gäng tomma resväskor, haha!
Mirano

#2 - - Börje Ringborg:

Hej tycker du har så fin klädstil o snykt o kvinligt fort sätt med din stil

Svar: Tack så mycket! :)
Mirano

#3 - - Sheriilyn:

Haha, ja jag är seriös. Har dock redan gjort mig av med ungefär hälften av det jag hade, men du är välkommen! Eller skicka ett mejl eller hundra om det är någonting du minns du tyckte om (har ju inte några bilder kvar) så kanske det kan flyga över till dig om jag fortfarande har det här.

#4 - - Ida ☯ the sky under the sea :

Älskar svaret på fråga 233. Ens klädstil är inget andra behöver lägga sig i. Gillar stilarna i sista frågan med, speciellt grunge och pastel goth (hade med dem i min version av denna lista, hehe).

Svar: Nej, precis. Man klär ju sig för sin egen skull (eller, jag tycker det borde vara så), och då spelar ju inte någon annans åsikt någon större roll. Om man inte frågar om råd såklart.
Ja, jag såg det! Jag brukar faktiskt kika in på din lista då och då (även om jag är sämst på att kommentera, sorry).
Mirano

#5 - - Anonym:

Åh, okej, schysst :) Kanske hade vunnit på att ha listan på min vanliga blogg, Men tycker det är kul att skriva listan ändå, fast bara ca 3 personer är inne varje dag. Tack för att du kollar in ibland i alla fall :)

#6 - - Ida ☯ the sky under the sea :

Glömde logga in, men det var jag som skrev nyss!