Vi kom hem efter klockan tjugotre igår, och vi möttes i dörren av världens gladaste katt.

Saknat mig? Klart ni har gjort det! ;)
Enligt bloglovin hade jag 111 olästa blogginlägg i morse och sedan dess har det dykt upp 6 inlägg till, fast i skrivande stund har jag bara 16 inlägg kvar att läsa. Det har ju bara gått fem dagar, så jag är imponerad över antalet inlägg som ni har knåpat hop! ;) Jag har också fullt upp med Tumblr, samt alla miljontals fotografier som jag tog i Venedig.
Och ja. Det kommer att dyka upp en bidbomd snart. Det kommer nog att dyka upp fler än en bomb när jag tänker efter, bara så att ni vet.
| Ett tassavtryck |

Back in Black

Jag är extremt morgontrött, så ni får ursäkta den dåliga mobilbilden, det var liksom allt som jag orkde åstadkomma. Men jag tänkte hur som helst bara visa att jag har svart hår igen. F yeah.
Nu drar jag till Venedig, hej svejs!
| Lämna ett tassavtryck! |

Assassins not included

Jag sitter här med mitt morgonkaffe och försöker planera dagen, för det är mycket som ska göras på ganska kort tid: Jag ska se till så att mina två kamerabatterier är fulladdade, jag ska se om min lilla mp3-spelare (ja, jag använder fortfarande en sådan) vill sluta jävlas med mig, jag ska färga håret, bädda rent sängen pga eventuell övernattare, jag har ett grafisk designarbete som behöver finputsning och jag måste läsa ut en viss bok (viktigt!). Vi får inte heller glömma bort att jag har en katt som kommer kräva jättemycket kärlek osv.
Varför ska allt detta göras idag? Jo, för i morgon kommer jag nämligen att åka ner hit:
Assassins not included (sadface). 
Vi (jag, David och hans familj) ska till Venedig! Detta innebär ju tyvärr en bloggpaus framtill jag kommer tillbaka den 30 oktober, men då kommer ni istället få lov att stå ut med bildbomb efter bildbomb. Muhahaha. Jag är så ond.
Vi får se om jag känner att jag hinner med mer bloggande innan vi åker, annars får ni ha det så bra! ♥
| Ett tassavtryck |