What the hell was that? (Paket 2)

I det andra paketet som jag fick hem idag låg det en bok:
...En bok som vars omslag var lite småjobbig att fotografera. Hur jag än gjorde blev det hela tiden att se suddigt och oskarpt ut (men enligt filten som boken ligger på så är det faktiskt inte fotografens fel). Jag fick till sist lov att inse att bilden på omslaget har ganska låg upplösning. Den grafiska formgivaren inom mig gråter lite över  det inte så jättebra omslaget. Men. Man ska ju inte döma en bok efter dess utseende.
Jag är ju så väldigt inne på Steampunk just nu, så jag har ganska höga förväntningar angående bokens innehåll. För tillfället läser jag en annan bok (även den kan klassas som steampunk), så The Wrath of Faith får stå i bokhyllan tills vidare. Detta innebär dock inte att jag inte får tjuvkika på det som finns innanför pärmarna:
I början på varje kapitel finns det underbara illustrationer (varför fanns inte liknande bilder på framsidan?) som guidar dig vidare i äventyret. Illustratörens namn är ganska långt, och jag är för lat för att skriva ut det. Hans namn ser ni ändå på bilden här nedanför:
Skryt: Mitt exemplar var dessutom signerat av författaren Robert H. Brown!
Bokhyllan, Time For Tea | | |