Sunday

Kära "vetenskapliga" rapport, kan inte du rätta till/skriva om dig själv medan jag sitter ute på balkongen och läser en tämligen jättebra bok?
(Ja, jag råkade köpa en bok på svenska, och ja, det råkade bli pocket, ssch!)
Boken köpte jag på Sci-Fi-bokhandeln i fredags (Oh, right. Jag var i Stockholm fredag-lördag!), och jag har väl läst ungefär 1/3 i skrivande stund. Och ehm... Jag är lite småkär.
Gillar ni (viktorianska) vampyrer, varulvar, spöken, övernaturliga människor och steampunk så kan jag rekommendera den här boken! Jag tänker inte tråka ut er med detaljer, men vill ni veta mer om boken kan ni klicka här. :)
Nu ska jag återgå till skolarbetet (eller balkongen?). Hoppas att ni får en fortsatt fin söndag!
 
| Lämna ett tassavtryck! |

Inspiration: Darkness

Jag sökte på "goth" på Tumblr för inspiration (Jag känner hur mörkret omfamnar mig ännu en gång, snart sitter jag nog här med långt svart hår igen!), och förutom diverse tuttar och könsorgan så hittade jag några inspirerande bilder:
| Lämna ett tassavtryck! |

Time for some shopping

Som medlem på Members.com får man dagligen ett nyhetsbrev som är fullspäckade med erbjudanden från olika varumärken (gäller främst kläder och accessoarer, men det finns även andra sektioner, som till exempel heminredning). Idag fann jag detta i min inkorg:

En personlig rabattkod som gäller på Nelly.com! Det är ett ganska saftigt erbjudande, så varför inte utnyttja det? ;) Jag skulle ju liksom kunna passa på, och beställa hem denna skönhet:


Eller varför inte den här tämligen underbara spetstopp?

Jag borde kanske klicka hem dessa skor:

Eller kanske dessa, som jag så länge har trånat efter:

Eller så hittar jag kanske någonting annat, dem har ju en ganska stort sortiment. Hehehe...
| Ett tassavtryck |