The road goes ever on and on, out from the door where it began...

 

Black Milk lanserade för ett tag sedan en mindre Middle Earth-kollektion för att hylla filmen The Hobbit, och jag känner ett starkt behov av att beställa hem någonting ifrån denna kollektion. Ovan ser ni mina fyra favoriter, och jag skulle gärna beställa hem dem alla, men jag känner att jag bara har råd med en av dem. Frågan är bara: Vilken?
| Ett tassavtryck |

It's monday

Det är måndag, vilket beskriver hela min dag. Jag har kommit fram till att jag gjorde ett stort misstag när jag lämnade sängen i morse. Fast å andra sidan ska man väl kanske ha dagar som dessa ibland, ska jag vara ärlig så fick jag en ganska bra idé i samband med allt grubblande. Och det är väl bara bra skulle jag tro.
 
I övrigt så firades David igår, och jag tror nog att hälften av alla hans släktingar var här. Fast det var mysigt.
Nu har vi jättemycket kakor här hemma, man köper/bakar ju alltid lite för mycket inför kalas. David verkar inte direkt klaga och jag slår vad omatt han kommer rulla fram innan den här veckan är slut. Själv är jag inte jättesugen på att äta för mycket sötsaker (men ta det lugnt, sånt brukar gå över), just nu vill jag bara äta avocado och chili cheese. Men kanske inte på samma gång. ;)
| Lämna ett tassavtryck! |

God eftermiddag

 
Igår gick jag iväg till Kupolen för att köpa hem en kalender, jag har hört att dem ska vara bra att ha ibland. Det blev en med en utbytbar framsida, så jag ska pyssla ihop något fint tll den.
Innan jag gick hem igen råkade jag få med mig lite annat också; ett halsband (för det är ju inte så att jag egentligen borde bära mina egentillverkade), en tröja från Only som jag inte fick någon bra bild på och till sist shortsen som ni kan se på bilden här ovanför. Shortsen fann jag inne på Gina Tricot, och det var en ren slump att jag provade dessa, mina höfter och deras jeans/shorts brukar normalt inte komma överrens nämligen.
Mina leggings som ni också kan se på bilden är ganska nya dem med. Från H&M.
 
I övrigt hoppas jag att ni har en fin och mysig lördag! Själv ska jag försöka samla nog med energi till att städa undan lite. ;)
| Lämna ett tassavtryck! |