Nyår

Gott nytt år och allt det där!
Här sitter jag i mörkret, med mensverk och minst två grannar som har festat sedan klockan 15:00. Ikväll ska jag tydligen hälsa det nya året välkommen hemma hos Davids föräldrar, det kommer alltså bli en ganska lugn nyårsafton för min del, som vanligt. Men först måste jag ge iväg till ICA innan dem stänger, I need stuff.
Hur ska ni spendera de sista timmarna av 2013?
| Lämna ett tassavtryck! |

Om en härlig dröm och puffiga kjolar

Jag vägrade tydligen att vakna ordentligt i morse. Efter att David hade gått upp somnade jag om och drömde att vi hade köpt ett hus. I Storbritannien. I huset fann jag en låda med riktigt gamla filmrullar, varav ungefär hälften av dessa var fyllda med (hittills försvunna) Doctor Who-avsnitt från 1960-talet. Lyckan!
Sen kom Diesel och började tjata på att jag skulle gå upp, vilket jag till slut gjorde.
Sedan har min dag fortsatt i samma trötta anda, för att jag skulle hålla mig vaken beslutade jag mig för att läsa ut Curtsies & Conspiracies, viken nästan lyckades hålla mig vaken under hela dagen, med ett litet undantag av en kort (och ofrivillig) powernap strax innan lunch. Men jag kan i alla fall påbörja en ny bok redan ikväll om jag vill, my day is complete. Åh, vad jag älskar att läsa!
Vad har ni haft för er idag?
| Ett tassavtryck |

Bloggutmaning 365

Mitt nyårslöste: Posta (minst) ett blogginlägg om dagen. Och hur katten ska jag klara av att hålla detta löfte, kanske du undrar. Well, låt mig skriva en rad eller två om ett briljant projekt som underbara Liie har arbetat ihop: Bloggutmaning 365!
Bloggutmaning 365 är en årslång blogglista, med en rubrik om dagen, ett tema i veckan. Det bästa är att vem som helst kan haka på, förutsatt att man har en blogg att skriva i såklart. ;)
Jag hade tänkt posta hela listan här nedanför, men då skulle detta inlägg bli galet långt. Är det värt det? hmm, den kanske dyker upp här vid ett senare tillfälle. Annars finner ni listan här.
(Bilden är för övrigt lånad av Liie.)
| Lämna ett tassavtryck! |