Who am I?

 
Hej, vad kul att du har hittat hit!  Jag som står bakom denna lilla blogg heter Alice, jag är 25 år gammal och är bosatt i en mysig trea i centrala Borlänge. Här bor jag med min sambo David och våra två katter Diesel och Ghost.
 
Den här bloggen fokuserar först och främst på min stil och att inspirera andra, och jag bjuder oftast på inlägg där jag till exempel visar upp vad jag har på mig eller vad jag har köpt, mina cravings från olika butiker/märken och givetvis massor med varierande inspiration (kläder och stilinredning eller någonting helt annat)! Det händer också att det dyker andra typer av inlägg som visar upp mitt kreativa sinne (Foto och Design/Art), min lite mer nördiga sida (böcker och datorspel) och även vilken musik jag lyssnar på!
 
Så här kan jag se ut ibland. Min stil varierar från dag till dag, det enda som är konstant är det svarta.
 
Jag var en gång i tiden student på Högskolan Dalarna, där jag utbildade mig inom Grafisk Design. Det är ganska ofta som jag får frågan "Vad kan man bli efter en sådan utbildning?", så låt mig svara på den nu med en gång: Man kan bli Formgivare, Layoutare, Originalare, AD (står för Art Director), Fotograf, Illustratör... Listan kan göras ganska lång men ni fattar grejen. Vi ser till att saker är fina att titta på, helt enkelt.
 
Fram till och med december 2014 var jag min egen chef, och drev företaget Mirano Design. Jag hade en egen liten webbshop där jag sålda unika smycken som jag själv hade designat och tillverkat för hand, och jag såg till att det fanns någonting som passade alla smaker. Men jag lade som sagt ner mitt företag, och det var till stor del på grund av att jag drabbades av en ganska svår depression. Jag mår bättre nu. :)
 
Katterna Ghost och Diesel. ♥
 
Jag älskar att läsa! Vi har tre bokhyllor i vårt hem, de är nästan helt fyllda med böcker och vår samling ökar i stadig takt. Det dominerande grenen är utan någon som helst tvekan Fantasy, då både jag och David älskar att besöka och utforska främmande världar.
 
Min kreativitet är en stor del av mitt liv, och jag har nog ganska tur som kan vara kreativ inom så många olika områden. Jag skissar/tecknar, målar, illustrerar digitalt, redigerar bilder, skriver, designar och skapar smycken, fotograferar (jag använder min trogna Nikon D5000 för denna hobby) och får jag något litet jobb eller uppdrag att till exempel göra en reklamaffisch, visitkort eller en annons kan jag ordna det också!
 
Ett exempel på vad som kan hända när jag plockar fram skissblocket...
 
Sen råkar det vara så här att jag är en stolt nörd. Inte bara genom min läsning, dagdrömmande, eller mitt serietittande, jag spelar ju även spel! Jag spelar lite spännande brädspel ibland, men jag föredrar att spela datorspel, och även här är det oftast Fantasy som gäller. Tidernas bästa spel heter för övrigt Dragon Age: Inquisition, och det här är någon som inte är öppet för diskussion. Det händer ibland att jag nördar ut i något inlägg i den här bloggen, men annars hittar ni min kärlek för TV-serier/filmer, datorspel och böcker på Tumblr. Varning för fangirl:ande.
 
Ja, det var nog allt ni behövde veta om mig. Är det någonting du undrar över är det bara att slänga iväg en fråga, antingen via mejl (adress finns i menyn) eller som en kommentar till ett av mina inlägg! Och jag hoppas innerligt att du ska trivas hos mig i mitt lilla krypin som är den här bloggen! ♥

Andra digitala plattformar där ni kan stalka mig: Instagram, Polyvore, Pinterest, Tumblr, Twitter. Att du börjar stalka mig är ingen garanti för att jag ska stalka dig tillbaka, men man vet ju aldrig. ^^
Time For Tea | | |
#1 - - Liie:

Vad roligt att du funderar på en blogg.se-blogg! Så mycket enklare att kommentera :) Men jag skulle inte rekommendera att dubbelposta inlägg, det kan man straffas för av google då de premierar bloggar med unikt innehåll och upptäcker de en blogg som kopierat material från en annan, även om man kopierat från sig själv, kan man i värsta fall bli helt borttagen ur deras sökresultat och seoexperter råder en då att byta domän helt, för att det går oftast inte att komma tillbaka. Bara ett litet tips, du som driver företag bör kanske vilja synas på google :)

Svar: Ååh, så långt tänkte jag inte. Tack så hjärtligt för tipset, självklart vill jag synas via google! :)
Mirano

#2 - - Liie:

Så lite så :)